Welkom  

   

Mijn Menu  

   

What's Up  

za mei 18 @12:00AM
ZF Pinkstertrip 2024
   

Wedstrijd  

Geen evenementen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Welkom, Gasten
Doelgericht je overbodige artikelen aanbieden kan hier.

LET OP: Berichten worden niet direct geplaatst, maar pas als een moderator heeft beoordeeld of deze aan de Huisregels voldoet!

Advertenties worden alleen geplaatst met vermelding van een vraagprijs. Controleer dus even of er een vraagprijs in je advertentie staat, voor je op Opslaan klikt. Na opslaan dus graag even geduld tot een moderator het bericht heeft beoordeeld.

Onderwerp: Beneteau First 305 te koop, trailersailer gevraagd

Beneteau First 305 te koop, trailersailer gevraagd 24 apr 2024 21:11 #1555338

Het onderwerp zegt t al..

Ik overweeg de Beneteau First 305 te vervangen voor een kleinere boot die op een trailer makkelijk meegenomen kan worden naar nieuwe vaargebieden. Ons leven is vrij druk, kids zijn tieners en gaan nauwelijks nog mee. T is een voorzichtige overweging, maar t borrelt een beetje. Ik zou graag een kleine attractieve boot van een voetje of 23-24 willen met een kajuitje.

Over de Beneteau;
Goede zeiler, veel vernieuwd. High aspect 2021, grootzeil 2022, zonnepaneel in buiskap, marifoon met ais 2023, kachel 2020, zeilhuik 2024. Raymarine apparatuur voor wind, snelheid en diepte. Raymarine stuurautomaat. Alles gekoppeld met seatalk.

Kortom.. veel geïnvesteerd en ben vast nog heel veel vergeten. Prijs idee 26.000 euro. Bij de juiste persoon is nog wel wat met prijs mogelijk.

Ik zit er niet mee in mijn maag, integendeel.. moet nog beetje aan het idee wennen dat ik dit bericht nu schrijf. Jaartje langer ermee varen is ook geen straf!

Ze ligt in Herkingen
Bijlagen:
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.256 seconden
Gemaakt door Kunena
   
   
   
   
© Zeilersforum.nl